Široká inzerce je jeden z pilířů úspěšného prodeje nemovitosti

Najít kupce pro svou nemovitost může být velmi jednoduché, ale i dost těžké. Obecně platí, že zde záleží na mnoha faktorech, kterým vévodí prodejní cena, stav nemovitosti a lokalita. V tomto článku se však podíváme na další faktor, kterým je inzerce nemovitosti. Můžete mít profesionální fotky, přehledný půdorys, originální popis, videoprohlídku a celkově skvělou prezentaci, ale musíte ji hlavně dostat k těm pravým zájemcům. Čím více lidí ji uvidí, tím větší šance najít kupce.

Ideální je spolupracovat se zkušenou realitní kanceláří, nejlépe se světově známou značkou, která má nejvíce kanálů, kudy vaši nemovitost prezentovat. Když necháte tvorbu inzerátu a samotnou inzerci na profesionální realitní kanceláři, vaše nemovitost bude mít širokou inzerci.

Servery, weby, online reklama, tisk i databáze investorů

Realitní kancelář dostane vaši nemovitost na všechny významné realitní servery, na vlastní webové stránky a někdy i do tištěné inzerce. Pomocí emailů osloví také svou vlastní databázi potencionálních investorů, a připraví i širší marketingovou podporu v podobě online kampaní. Výsledkem pak je, že není potřeba snižovat prodejní cenu, ale spíše aktivně najít kupce. Realitní kancelář díky této široké inzerci oslové maximum zájemců.

K úspěšné inzerci patří i další metody, které už si dohodnete individuálně. Na vaši nemovitost se může umístit reklamní plachta, můžete si nechat vytvořit pro prodej své nemovitosti vlastní web, prodej nemovitosti se dá jednoduše propagovat přes různé sociální sítě apod.

Kontaktujte svého makléře nebo realitní kancelář a dohodněte se na detailech spolupráce!

11.6.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.