Prodej RD 7+1 se zahradou, Brno - Bosonohy
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bosonohy

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme velice pěkný rodinný dům v osobním vlastnictví o dispozici 7+1 na zastavěné ploše 142m2 s celkovou užitnou plochou 287m2 v Brně, ve vyhledávané městské části Bosonohy, na ulici Sojkova.
Rodinný dům byl postaven v roce 1994, jedná se o samostatně stojící objekt se sedlovou střechou o 3 nadzemních podlažích. K domu náleží zahrada o celkové výměře 1661m2. Dům je napojen na elektřinu a plyn, má vlastní studnu a septik. Je možno se připojit na místní vodovod. Topení je zajištěno plynovým kotlem a teplá voda je ohřívána elektrickým bojlerem.
Dispozice rodinného domu:
1.NP:
Zde se nachází garáž – 26,6m2, technická místnost s el. bojlerem a vodárnou – 11,3m2, dílna s umístěným plynovým kotlem – 10.2m2, sklep – 10,9m2, pracovna(ordinace) – 17m2, chodba se samostatným vstupem ze zahrady a schodiště do 2. NP.
2.NP:
Vstup do domu přes chodbu, ve které se nachází samostatné WC a úklidová komora, dále se zde nachází jídelna – 14,7m2, kuchyň – 7,9m2, obývací pokoj – 21,7m2. Z obývacího pokoje se přes terasu vstupuje do zimní zahrady 23,4m2. Ložnice – 22,6m2, koupelna s vanou a dvěma umyvadly – 3,7m2, pracovna 8,9m2. Z chodby vede schodiště do 3.NP.
3.NP:
Po schodišti z 2.NP vstupujeme do průchozího pokoje – 10m2, dále do koupelny s WC a sprchovým koutem a dvou pokojů – 10m2 a 23,4m2.

Zajištění financování za co nejvýhodnějších podmínek na trhu je samozřejmostí a zdarma.

Více informací a sjednání termínu prohlídky s Vámi rád proberu telefonicky nebo na uvedeném emailu.


Číslo nabídky:270789Plocha užitná:287
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Septik
Voda:Zdroj pro cely objekt, Rozvod studene a teple vodySklep:Ano
Elektřina:120 V, 400 VStav objektu:Dobry
Topení:Ustredni - plynoveBudova:Cihlova
Telekomunikace:Telefon, InternetVlastnictví:

Osobni

Doprava:Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních pěti letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 5_let_v_si_ti 195x200_rmx_silver Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.