Prodej rodinného domu, 230 m2, Strážek
Nedostupné, nevolat

Strážek

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím dům v obci Strážek v kraji Vysočina aktuálně s komerčními prostory a dvěma byty o dispozici 1+1. Dům má dvě nadzemní podlaží a proběhla zde kompletní rekonstrukce.
Komerční část domu ve 2. nadzemním podlaží je o celkové ploše 119m2 s navazující zastřešenou pergolu o velikosti 58 m2.
Prostor využívaný dříve jako restaurace je rozdělen na bar s restaurací a sociálním zařízením pro hosty, kuchyň s komorou a WC pro zaměstnance. Dále je zde malý salonek průchozí do restaurace. Prostor lze uzpůsobit i jinému komerčnímu využití jako je například obchod nebo provozovnu služeb. V této části domu je možné vybudovat další bytovou jednotku.

V zadní části domu vstupujeme do 1. nadzemního podlaží, kde jsou 2 samostatné byty o dispozici 1+1.

Byt vlevo má celkovou obytnou plochu 44m2.
Předsíň 5.5m2
Samostatné WC 2m2
Kuchyň 16 m2
Koupelna se sprchovým koutem 4m2
Obývací pokoj 14,5m2 a šatna 2 m2

Byt vpravo má celkovou obytnou plochu 48m2.
Předsíň 5m2
Kuchyň 10 m2
Koupelna s vanou a sprchovým koutem 7m2
Samostatné WC má 1m2
Obývací pokoj je o velikosti 25m2

Oba byty jsou vytápěné ústředním topením s elektrickým kotlem a jsou vybaveny klimatizací. PENB zatím nedodán proto uvádím hodnotu G. Kdo by chtěl podnikat a zároveň bydlet v jednom domě je tato nabídka ideální, je však možné dům uzpůsobit vlastním potřebám pouze na bydlení.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat, domluvíme si osobní prohlídku

Číslo nabídky:308238Plocha užitná:230
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:ČOV pro celý objektStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.