Prodej bytu 2+kk, 67 m2, Rozsochy
Nedostupné, nevolat

Rozsochy

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím bytovou jednotku v obci Rozsochy na Vysočině o celkové velikosti 67m2 a dispozici 2+kk, s vnitřním uspořádáním znázorněném ve vizualizaci.
Obytná kuchyň o velikosti 33m2, ložnice 9,8m2, chodba 10m2, předsíň 6m2, koupelna 7m2 a WC 1,2m2. Kompletně zrekonstruovaná bytová jednotka má podíl na venkovním oploceném pozemku parcela číslo 894 o velikosti 349m2.
V domě se připravuje další bytová jednotka 2+KK v rekonstrukci, téměř stejné celkové velikosti 69m2 ale jiné dispozici jednotlivých místností kdy obytná kuchyň má velikosti 40m2, ložnice 12m2, předsíň 9m2, koupelna 6m2 a WC 2m2.
Termín dokončení rekonstrukce bytů do 30.6.2022.
Stav bytů po dokončení rekonstrukce:
- elektřina v mědi
- vlastní odběrné místo ( elektroměr)
- nová kanalizace a voda v plastu
- nová plastová okna – dvojsklo,
- snížené stropy sádrokartonem
- betonové podlahy
- v obytných místnostech plovoucí podlahy-laminát
- v koupelně + WC dlažba a obklad
- nové zárubně včetně interiérových dveří
- přichystané vývody na montáž kuchyňské linky

Po dohodě majitele s případným zájemcem možnost volby dlažby, obkladů, plovoucích podlah a dveří. Byt bude vytápěn lokální elektrické. Ohřev teplé vody zajištěn el. bojlerem.
Pokud Vás nabídka bytů zaujala, zavolejte mi a rezervujte si termín prohlídky.

Číslo nabídky:329266Plocha užitná:67
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

2+kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:V rekonstrukci
Topení:lokální elektrickéBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.