Prodej bytu 3+1, 73 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Židenice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi velice pěkný byt o dispozici 3+1 s celkovou užitnou plochou 73m2. Byt se nachází ve 2.patře domu v Brně na ulici Slatinská v městské čtvrti Juliánov, která disponuje veškerou občanskou vybaveností. Devíti podlažní dům je na první pohled panelový ale opak je pravdou, celý je stavěn z dutých cihel, je kompletně revitalizován. V posledním roce proběhla zásadní rekonstrukce, a to nová zateplená fasáda a střecha.
Nabízený byt je po rekonstrukci před čtyřmi lety. Je situován pokoji na východní stranu a kuchyní a lodžií na jižní stranu. Do všech pokojů, včetně kuchyně je vstup s chodby, nejsou průchozí.
Velikosti jednotlivých místností jsou:
Předsíň/chodba - 9,5m2
Komora - 2,4m2
WC- 1m2
Kuchyň - 8,3m2
Obývací pokoj - 17,8m2
Pokoj - 11m2
Ložnice - 12,8m2
Součástí bytu je lodžie o velikosti 3m2 a sklep o velikosti 4m2. Měsíční zálohy na veškeré služby spojené s užíváním bytu, kromě vlastní elektřiny, činí 6.400,- Kč.
V domě se nachází kolárna, sušárna prádla, kočárkárna a sklepy. Dům má dva osobní výtahy.Topení a teplá voda je centrální pro celý dům. Budova je energeticky velmi hospodárná a hodnota PENB je B.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle jeho zvolených kritérií.
Pokud Vás tento pěkný byt zaujal, neváhejte si rezervovat termín prohlídky, budu se na Vás těšit.

Číslo nabídky:358175Plocha užitná:73
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:9
Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:velmi dobrýTopení:ústřední plynové
Budova:cihlováTelekomunikace:internet
Vlastnictví:

osobní

Doprava:MHD

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.