Prodej pozemku pro bydlení, 14352 m2, Hrotovice
Nedostupné, nevolat

Hrotovice

Ideální pozemek pro malý developerský projekt o velikosti 14.352 m2:
V atraktivní lokalitě Hrotovice nabízíme pozemky p.č. 353/1 o výměře 12.963 m2 a sousední pozemek p.č. 355/1 o výměře 1.389 m2, celkem tedy 14.352 m2. Pozemky jsou v územním plánu vedeny jako pozemky na ploše, určené pro rodinné bydlení a výstavbu RD nebo i řadových rodinných domů.

Pozemek má nepravidelný čtyřúhelníkový tvar s přístupem z vedlejší cesty o šířce okolo 25 metrů. Délka pozemku podél silnice je úctyhodných 240 metrů, tato strana je přímo na jih, od silnice bude oddělena 8 metry pásu zeleně.

Na druhé nejdelší severozápadní straně sousedí v délce okolo 170 metrů s jiným pozemkem, k třetí nejdelší severní straně o délce 130 metrů vedou dvě přístupové komunikace.

Pozemek je u hlavní silnice č.152, spojující Dukovany a Moravské Budějovice, od významných měst Třebíč, Náměšť nad Oslavou, Moravské Budějovice je vzdálen přibližně 20 km, do Dukovan je to km 11 a do Znojma 36.
Na hraně pozemku vede kmenové vedení elektrické energie, z nedalekého vodojemu zásobování města. Přípojka plynu je nedaleko, stejně tak i čistička odpadních vod.

Územní plán doporučuje přeložku vedení vody, majitel pozemků má k dispozici projekt pro přeložku, k dispozici kompletní informace z územního plánu a regulativy pro danou lokalitu.

Hrotovice leží v západní části Moravy, v jihovýchodní části okresu Třebíč, v Kraji Vysočina. Po roce 1989 se začaly dynamicky rozvíjet, v současnosti mají 1 800 obyvatel. Byla zde dokončena plynofikace a zrekonstruováno zámecké nádvoří, kde má sídlo několik podnikatelských subjektů, ve městě je i podnikatelský inkubátor. Ve městě je kompletní občanská vybavenost, hotel s wellnes a sportovním areálem, několik škol, sídlo praktického i odborných lékařů, pošta a další.

Pozemek je svojí dispozicí ideální pro menší developerský projekt. Pro názornost jsme zpracovali ve vizualizaci možné uspořádání několika samostatných rodinných domů a několika domů řadových, výsledný typ a počet domů pro bydlení však bude výsledkem projekčních prací developerského týmu.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Těším se na setkání na prohlídce pozemků, Petr Kratochvíl Remax Delux

Číslo nabídky:373546Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

O mně

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Velká je v okamžiku, kdy vstupujete do nového prostředí po letech práce v obchodě a marketingu, v malých, středních i velkých korporátních firmách. Všechny mají ale jedno společné: pokud je za Vámi tým, který Vás podporuje, práce Vám umožní skloubit koníčky i kariéru, pak je to pravé. Zjistil jsem, jak mne baví se neustále učit nové věci, potkávat se s novými lidmi, rozvíjet svůj osobní i pracovní život.

 

Reality mi z tohoto pohledu dávají velký smysl, mohu si užívat každý den a přitom přinášet hodnotu svému okolí. Jsem rád, že pracuji v týmu Remax Delux, který je dlouhodobě na špici v realitách na Moravě, ve společnosti, na kterou se můžete spolehnout.

Ing. Petr Kratochvíl

Makléř

Certifikáty

Obrázek1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.