Pronájem bytu 1+kk, 20 m2, Hrotovice
Nedostupné, nevolat

Hrotovice

Pronájem bytu 1+kk v Hrotovicích

Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný byt dispozice 1+kk o výměře 22 m² na ulici 1. máje 279 v Hrotovicích. Byt je kousek od centra, současně i blízko koupaliště a přírody jako součást cihlového rodinného domu, ale má samostatný vchod z ulice.

Byt je nově zrekonstruován, zatím v něm nikdo nebydlel, nabízí se jako nevybavený. V kuchyňském koutu v moderní lince do tvaru písmene L je k dispozici indukční deska, elektrická trouba, digestoř, lednice a granitový dřez. Za menší chodbou s úložnými prostory je prostorná koupelna s vanou a WC, vše doplněno moderní sanitární technikou.

Byt je k dispozici okamžitě, přímo před bytem je možné parkovat na parkovacím stání na ulici. Veškerá občanská vybavenost, restaurace, hotel, obchody a další základní vybavenost je do 2 minut pěšky. Na centrálním náměstí je i autobusové nádraží.

Podmínky nájemného:
• Nájemné: 6 000 Kč měsíčně
• Energie: 2 500 Kč
• Vratná kauce: 10 000 Kč
• Služby realitní kanceláře: 12 000 Kč

V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:378890Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Pronájem

Počet podlaží:1Podkategorie:

1 + kk

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:Po rekonstrukci
Budova:SmíšenáVlastnictví:

Osobní

O mně

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Velká je v okamžiku, kdy vstupujete do nového prostředí po letech práce v obchodě a marketingu, v malých, středních i velkých korporátních firmách. Všechny mají ale jedno společné: pokud je za Vámi tým, který Vás podporuje, práce Vám umožní skloubit koníčky i kariéru, pak je to pravé. Zjistil jsem, jak mne baví se neustále učit nové věci, potkávat se s novými lidmi, rozvíjet svůj osobní i pracovní život.

 

Reality mi z tohoto pohledu dávají velký smysl, mohu si užívat každý den a přitom přinášet hodnotu svému okolí. Jsem rád, že pracuji v týmu Remax Delux, který je dlouhodobě na špici v realitách na Moravě, ve společnosti, na kterou se můžete spolehnout.

Ing. Petr Kratochvíl

Makléř

Certifikáty

Obrázek1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.