Prodej chaty, 35 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Tuřany

Hledáte-li v Brně vlastní pozemek s chatou s číslem evidenčním a výbornou dostupností automobilem i MHD, rád Vás přivítám na prohlídce na adrese Brněnské Ivanovice č.ev.62.

Ovšem POZOR! Uvažujete-li zároveň investičně, zaujme Vás tato nabídka i podruhé, neboť je pozemek dle aktuálního znění připravovaného územního plánu města Brna určen pro výstavbu pro bydlení! Regulativ dle tohoto plánu zní: kategorie B/r2, plocha bydlení, struktura zástavby rezidenční nízkopodlažní, výšková úroveň zástavby 3-10m.

Rovinatý pozemek (p.č. 1229/1 v k.ú. Brněnské Ivanovice) se nachází při ulici Kaštanová, od níž je dostupný po cca 50m dlouhé příjezdové cestě. V bezprostřední blízkosti naší zahrady se ze severní strany nachází bytový dům s veškerou infrastrukturou. Z jižní strany s naším pozemkem sousedí vinice s výměrou 1761m2 ve vlastnictví města Brna.

Parcela o výměře 381m2 má rozměry cca 30m x 15m (uliční šíře) a v její zadní části se nachází stavba pro rodinnou rekreaci Brněnské Ivanovice č.ev.62 se zastavěnou plochou 35m2. Celková plocha pozemku je tedy 416m2.

Jednopodlažní stavba o rozměrech 7m x 5m je umístěna na kamenobetonových/zděných základech a je částečně podsklepená. Sklep je dostupný z vnitřních prostor, z verandy, je dostatečně vysoký pro chůzi dospělé osoby a je vhodným místem pro uskladnění plodin ze zahrady.

Konstrukčně se jedná o montovanou dřevostavbu, klempířské prvky jsou z pozinku, střecha je sedlová s mírným sklonem a krytinou z trapézového plechu.

Současná stavba je v dobré kondici, ovšem nabízí se zde možnost zásadní rekonstrukce do podoby celoročního bydlení a to i s ohledem na budoucí možnost výstavby klasického rodinného domu.

Ze sítí je zavedena elektřina 230V/400V, další sítě prozatím řešeny nejsou. Současní majitelé využívali dešťovou vodu, která je i rozvedena po zahradě. Okolní zahrady mají studny, zahrada bezprostředně sousedí s bytovým domem s veškerými sítěmi.

Dispozice: za vstupními dveřmi je prostorná veranda se vstupem do sklepa a na suché WC, vnitřní prostor je rozdělen na dvě místnosti - 8m2 a 6m2. Z venku je pak přístupná kůlna.

Pro více informací a termín prohlídky volejte makléři nabídky. V případě většího množství zájemců majitel upřednostní nejvyšší cenovou nabídku.

Číslo nabídky:322502Plocha užitná:35
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 V, 380 V, 400 VStav objektu:dobrý
Budova:dřevěná

O mně

S více než několika lety zkušeností v realitním odvětví se stále snažím nabídnout svým klientům nejen odborné služby, ale také osobitý a přátelský přístup. Věřím, že každý klient je jedinečný, a proto se snažím poskytnout řešení, která nejlépe odpovídají jejich specifickým potřebám a přáním.

 

Mimo svou práci v realitách mám vášeň pro cestování. Tyto zkušenosti mi poskytly široký rozhled a dovolily mi zdokonalit svou angličtinu na vysokou úroveň. V dnešním globalizovaném světě je to něco, co považuji za velkou výhodu!

 

Pokud hledáte makléře, který kombinuje profesní zkušenosti s osobním dotekem, rád bych byl vaší prvním volbou!

Mgr. Petr Němec

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.