Prodej bytu 3+1, 75 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti, Vám nabízíme příležitost ke koupi bytu o dispozici 3+1 s prostorným balkónem, který se nachází se ve slepé ul. Dědická v Brně – Slatině.
Tato tichá a klidná ulice, která si Vás získá nejen svými vzrostlými stromy, ale i pocitem, že jste zde našli váš nový domov.

Námi nabízená bytová jednotka má velikost 75 m2 a nachází se ve druhém podlaží sedmipodlažního panelového domu, který byl postaven v roce 1982 a v roce 2000 prošel rozsáhlou revitalizací, je celkově zateplen a vybaven novým výtahem.

Za bytovými dveřmi naleznete prostornou předsíň s praktickými šatními skříněmi a se vstupem do všech místností. Do obývacího pokoje je praktický vstup z kuchyně a jeho světová orientace je na severo-východ. Ložnice i dětský pokoj mají svoji orientaci na jiho-západ a těšit se zde můžete z prostorného krytého balkónu s výhledem do vzrostlé zeleně. Toaleta s vlastním umyvadlem je umístěna samostatně se vstupem z předsíně. Koupelna má vstup z kuchyně. Bytové jádro je zděné. Bytová jednotka je prodávána bez vybavení. Byt je celkově velmi čistý a udržovaný pečlivým majitelem. V bytě naleznete plastová okna vybavená stínícími žaluziemi, prostorný balkón, kde naleznete příjemné posezení s výhledem do vzrostlé zeleně. Součásti prodeje je také kuchyňská linka vybavená plynovým sporákem. K bytové jednotce náleží i sklepní kóje a podíl na společné kočárkárně a sušárně.

Velmi příjemné jsou i náklady na bydlení. V současné chvíli činí zálohy na elektřinu, plyn, vodu, teplo, za správu domu i do fondu oprav pouhých 5 790,- měsíčně. SVJ velice dobře hospodaří a ve společném fondu oprav jsou v plusových číslech.

Velice žádaná městská část Slatina Vám nabízí zcela kompletní občanskou vybavenost. V těsné blízkosti domu je základní i mateřská škola, obchody, restaurace, pošta, dětská hřiště, bankomaty, výborná dostupnost na MHD a mnoho dalšího. Lokalita také nabízí velké množství pracovních příležitostí.

Prohlídkový den je stanoven na úterý 17.10.2023 pro zajištění termínu prohlídky kontaktujte makléře.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Číslo nabídky:374359Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:6Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

O mně

Vítejte na mém profilu! Jmenuji se Petr Nossek a jsem realitní makléř se zkušenostmi v této oblasti. Moje práce je pomáhat lidem najít svůj ideální domov nebo investiční příležitost.

 

Jak Vám mohu pomoci:

  • Prodej nemovitostí: Pokud prodáváte svou nemovitost, nabízím Vám kompletní servis od odhadu hodnoty nemovitosti až po uzavření obchodu. Díky mému přístupu ke klientům a marketingovým strategiím, Vám zajistím nejlepší cenu a co nejrychlejší prodej.
  • Koupě nemovitostí: Pokud hledáte svůj nový domov nebo investiční příležitost, rád Vám pomohu najít tu správnou nemovitost v souladu s Vašimi potřebami a představami. Budu Vám k dispozici během celého procesu od prohlídek až po podepsání kupní smlouvy.
  • Poradenství: Pokud potřebujete poradit v oblasti nemovitostí, rád Vám poskytnu své znalosti a zkušenosti. Budu Vám k dispozici kdykoliv a pomohu Vám s jakýmkoliv dotazem.

 

Mé hodnoty:

  • Profesionalita: Moje práce je založena na profesionálním přístupu ke klientům a vynikající znalosti trhu s nemovitostmi.
  • Důvěra: Věřím v důvěru a otevřenou komunikaci s mými klienty, abychom společně dosáhli nejlepších výsledků.
  • Kvalita: Snažím se poskytnout nejvyšší kvalitu služeb a zajistit spokojenost mých klientů.

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat. Budu Vám k dispozici kdykoliv!

Certifikáty

Silver-816x816 aukcni specialist profik 816x816 36kb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.