Prodej rodinného domu, 65 m2, Hodonín
Nedostupné, nevolat

Hodonín

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti, Vám nabízíme příležitost ke koupi rodinného domu se zahradou v Hodoníně.

Jedná se o tzv. „Finský domek“ - původní montovaná dřevostavba se zděnou přístavbou se dvěma garážemi a zahradou. Aktuální dispozice je 3+1 a celková podlahová plocha vychází na 65m2. Celková výměra pozemku je 375 m2. Dům prošel částečnou rekonstrukcí. Je zde nový krov, střecha a plastová okna. Stav domu je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ nového majitele. Na zahradě je přístavek sloužící jako skladovací prostory na dřevo či domácí nářadí a skleník.

Dům je napojený na elektřinu, plyn, dálkový vodovod a kanalizaci. Elektřina i plyn jsou v současné odpojené a lze je bez větších nákladů opět připojit. O vytápění se starají plynová kamna a ohřev vody zajišťuje elektrický boiler. Energetický štítek budovy není v tuto chvíli k dispozici, z toho důvodu udáváme třídu G.

Nemovitost se nachází ve velmi klidné lokalitě na ulici Hornická čtvrť. Tohle příjemné bydlení ve městě s 24 000 obyvateli nenabízí jen blízkost města s širokou škálou možností k pracovním příležitostem, ale je také vhodným místem pro relax v přírodě. Ve městě najdete veškerou občanskou vybavenost. Mateřská a základní škola, obchod i lékař jsou ve vzdálenosti 7 minut pěší chůze.

Prohlídkový den je stanoven na pátek 16.2.2024 a sobotu 17.2.2024. Pro zajištění termínu prohlídky kontaktujte makléře.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Číslo nabídky:381280Plocha užitná:65
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:Smíšená

O mně

Vítejte na mém profilu! Jmenuji se Petr Nossek a jsem realitní makléř se zkušenostmi v této oblasti. Moje práce je pomáhat lidem najít svůj ideální domov nebo investiční příležitost.

 

Jak Vám mohu pomoci:

  • Prodej nemovitostí: Pokud prodáváte svou nemovitost, nabízím Vám kompletní servis od odhadu hodnoty nemovitosti až po uzavření obchodu. Díky mému přístupu ke klientům a marketingovým strategiím, Vám zajistím nejlepší cenu a co nejrychlejší prodej.
  • Koupě nemovitostí: Pokud hledáte svůj nový domov nebo investiční příležitost, rád Vám pomohu najít tu správnou nemovitost v souladu s Vašimi potřebami a představami. Budu Vám k dispozici během celého procesu od prohlídek až po podepsání kupní smlouvy.
  • Poradenství: Pokud potřebujete poradit v oblasti nemovitostí, rád Vám poskytnu své znalosti a zkušenosti. Budu Vám k dispozici kdykoliv a pomohu Vám s jakýmkoliv dotazem.

 

Mé hodnoty:

  • Profesionalita: Moje práce je založena na profesionálním přístupu ke klientům a vynikající znalosti trhu s nemovitostmi.
  • Důvěra: Věřím v důvěru a otevřenou komunikaci s mými klienty, abychom společně dosáhli nejlepších výsledků.
  • Kvalita: Snažím se poskytnout nejvyšší kvalitu služeb a zajistit spokojenost mých klientů.

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat. Budu Vám k dispozici kdykoliv!

Certifikáty

Silver-816x816 aukcni specialist profik 816x816 36kb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.