Prodej rodinného domu 250m2, pozemek 1105m2
Nedostupné, nevolat

Chorušice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám k prodeji nabízíme rodinný dům v bezprostřední blízkosti nádherné přírody v obci Zahájí, část obce Chorušice v okrese Mělník. (Cca 50km od hlavního města Prahy, 9km na jih od města Mšena).

Zděný dvoupodlažní dům o užitné ploše 250m2, který vznikl v 70-tých letech přestavbou původního zemědělského hospodářství, je vhodný pro rekreaci i trvalé bydlení.

V přízemí domu se nachází kuchyň s vestavěnou kuchyňskou linkou na míru a kachlovým krbem, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a spíž.

V mezipatře pokoj se vstupem na velkou prostornou terasu s nádherným výhledem do přírody.

V patře jsou tři samostatné pokoje. Ve dvou položena nová plovoucí podlaha, z jednoho vstup na balkon.
Půda domu nabízí velký úložný prostor.

Ze dvora a předsíně je vstup do sklepa, kde se nachází chodba,jedna menší místnost a samostatná velká místnost s krbem a čtyřmi okny orientovanými do terasovité zahrady.

Dům je napojen na vodovodní řád, elektřinu. Vytápění je řešeno kachlovými kamny a krbem, odpad jímkou.

K domu náleží hospodářská patrová budova o zastavěné ploše 58m2, využívaná jako garáž, dílna a skladovací prostor.

Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím předložen, uvádíme proto v souladu s právními předpisy energetickou třídu G.

Krásná okolní příroda chráněné krajinné oblasti Kokořínska láká spoustou volnočasových aktivit jako např. houbaření, cykloturistikou či návštěvou kulturních památek...

Pokud žijete v Praze a hledáte dům k rekreaci v příjemné dojezdové vzdálenosti nebo preferujte bydlení na venkově a naše nabídka Vás oslovila, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:269778Plocha užitná:250
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:SeptikVoda:Dalkovy rozvod
Sklep:AnoElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:DobryTopení:Lokalni - tuha paliva
Budova:CihlovaTelekomunikace:Internet
Vlastnictví:

Osobni

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.