Prodej bytu 2+kk, 38 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-jih

Ve výhradním zastoupení majitele Vám ke koupi nabízíme byt o dispozici 2+kk v žádané městské čtvrti Brno - Dolní Heršpice.
Byt o celkové výměře 38,28m2 s balkonem (3,15m2) se nachází v 1. patře čerstvé novostavby bytového domu na ul. Havránkova.

Z obývací místnosti s kuchyňským koutem a přípravou na kuchyňskou linku je vstup, na balkon, do ložnice a koupelny, která je řešena společně s toaletou a prostorem pro pračku.

Bytová jednotka je vytápěna elektrickými přímotopy a o ohřev vody se stará el. kotel.
K bytu náleží sklep o výměře 1,8m2.

Kolaudace domu je plánována 02/2021.

Bytový dům se nachází v bezprostřední blízkosti cyklostezky, přírody a přitom veškeré občanské vybavenosti.

Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl předložen, proto uvádíme v souladu s právními předpisy energetickou tř. G.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:305221Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:4Podkategorie:

2+kk

Jednotka:za nemovitostStav objektu:novostavba
Budova:montovanáVlastnictví:

osobní

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.