Prodej bytu 4+kk, 103.7 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Žebětín

Hledáte-li krásné nadstandartní bydlení v Brně v bezprostřední blízkosti přírody a přitom s komfortem veškeré občanské vybavenosti, potom máme nabídku právě pro Vás.

Nabízíme Vám ke koupi byt o dispozici 4+kk s velkorysou terasou, dvěma balkony a možností garáže a garážového stání v novostavbě bytového domu na ul. Chudčická v žádané městské části Brno – Žebětín.

Bytová jednotka o výměře 103,7 m2 s terasou 46,5m2 a dvěma balkony o celkové výměře 17,9m2 se nachází v 5.NP/5 cihlového domu s výtahem.
Z obývací místnosti s kuchyňským a jídelním koutem je vstup terasu s krásným výhledem do okolní krajiny a na jeden z balkonů. Kuchyňská linka na míru s barovým posezením je zařízena vestavěnými spotřebiči a americkou lednicí. Obývací část je vybavena klimatizační jednotkou značky Daikin.
Ložnice disponuje vestavěnou skříní a manželskou postelí, dostatek úložného prostoru v podobě další vestavěné skříně se nachází v předsíni. Z dětského pokoje a pracovny je zpřístupněn společný druhý balkon.
V koupelně s toaletou oceníte jak vanu tak sprchový kout, součástí je pračka se sušičkou. Bytová jednotka nabízí i druhou samostatnou toaletu.
V každé z místností jsou ethernetové rozvody, ve stěnách audio kabely pro prostorový 5.1 zvuk, veškerý nábytek byl vyhotoven na míru tak, aby se pod ním bez omezení mohl pohybovat robotický vysavač. Všechna okna a balkonové dveře mají vnitřní designové žaluzie a venkovní elektrické rolety značky RADIX. Posezení na terase si za jakéhokoli počasí užijete díky hliníkové pergole SunFun.
Bytová jednotka má vlastní zabezpečovací systém, náleží k ní zděný sklep a užívání společného prostoru kolárny. Nabízíme Vám také možnost koupě samostatné garáže a garážového stání v prostoru 2.PP domu, který je rovněž střežen kamerovým systémem (není součástí nabídkové ceny).

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost - sít obchodů a služeb, restaurace, kavárnu, dětské hřiště, školy, školku, zdravotnické zařízení, lékárnu, dětské hřiště, výbornou dostupnost do centra města Brna (MHD – autobusová zastávka u domu) a blízkost přírody v podobě lesů, zeleně a vodních ploch.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře nabídky a domluvit si prohlídku.

Číslo nabídky:340096Plocha užitná:168.1
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

4+kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:novostavba
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.