Prodej bytu 2+kk, 56 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Hledáte-li krásné bydlení v blízkosti centra města Brna, potom Vám ke koupi nabízíme byt o dispozici 2+kk s lodžií a velkým sklepem v atraktivní lokalitě městké části Brno – střed na ul. Bayerova. Bytová jednotka prošla kompletní vkusnou rekonstrukcí, nachází se v 1.NP/7 revitalizovaného cihlového domu a nabízí výměru 46,3 m2 s velkým sklepem (9,3m2). Z předsíně bytu je vstup do jednotlivých neprůchozích místností bytu. Po levé straně do ložnice s lodžií, která je orientována do zeleně vnitrobloku, dále do obývací místnosti s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka na míru je zařízena vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, chladnička, mrazák, pečící a mikrovlná trouba). V koupelně s prostorným sprchovým koutem a toaletou je umístěn plynový kotel, který zajišťuje podlahové vytápění bytu a ohřev vody. Měsíční náklady na bydlení činí 2.107 Kč měsíčně + energie.

Neváhejte kontaktovat makléře nabídky pro více informací a domluvení termínu prohlídky.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

Číslo nabídky:376951Plocha užitná:56
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:7
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.