Pronájem bytu 2+1, 59 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

REZERVOVÁNO

Hledáte bydlení v klidné a žádané lokalitě, zcela obklopeni zelení a přitom s výbornou dostupností do centra?

Tak právě pro Vás máme v nabídce byt 2+1, který se nachází v posledním patře panelového domu na ulici Fillova. Byt má praktickou dispozici s neprůchozími pokoji a skvělou orientaci světových stran. Z balkonu z obývacího pokoje se Vám nabízí nádherný výhled na celé město. S pohledem na Špilberk, téměř jako na dlani, se tu i po náročném dni zaručeně nabijete energií.

Byt nabízíme jako částečně zařízený tak, jak jej vidíte na fotografiích. V kuchyni a koupelně najdete vše potřebné včetně dostatku úložných prostor v předsíni i v prostorné šatně. Oba další pokoje čekají na zařízení dle Vašich představ a potřeb.

• Kuchyň (9 m2) je vybavena vestavěnou linkou na míru včetně spotřebičů (digestoř, plynový sporák, elektrická trouba, pračka, lednice s mrazákem).
• Obývací pokoj (18 m2) s balkonem je orientovaný do ulice na jiho-západ.
• Ložnice (12 m2) je s okny na severo-východ do klidné části za domem.
• Koupelna (2 m2) disponuje vanou a umyvadlem se skříňkou a zrcadlem.
• Toaleta (1 m2) je prakticky samostatná.
• Šatna (3 m2) je vybavena komodami a šatní tyčí.
• V chodbě (8 m2) bytu se nachází předsíňová stěna s botníkem, věšákem a zrcadlem. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní.

Samotný panelový dům prošel revitalizací, má plastová okna, výtah a je zateplen.
Topení je dálkové ústřední (litinové radiátory) s poměrovými měřidly.

V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost, obchody, restaurace, poliklinika, lékárna i nákupní centra. Vaše děti to mají kousek na základní i mateřskou školu a v okolí najdete dostatek dětských hřišť. Za pohybem pak můžete vyrazit například do nedalekého lanového centra, na minigolf, krytý bazén nebo jen tak na procházku do lesoparku Čertova rokle, který máte hned za domem.

Parkování je možné u domu na veřejném parkovišti. Ulice Fillova je ale pohodlně dostupná i pomocí MHD, máte to jen kousek na tramvaj, autobus i vlak.

Byt je volný od 1.11.2023

Platby:
• nájemné: 16.800 Kč/ měsíc
• zálohy na služby (za 3 osoby): 6.200 Kč/měsíc
• vratná kauce (jistota): 23.000 Kč
• rezervační poplatek RK: 15.000 Kč + 21% DPH (=18.150 Kč)
• připojení k internetu si zařizuje a hradí nájemník individuálně

Poplatek RK je splatný při podpisu rezervační smlouvy.
Při podpisu Nájemní smlouvy je splatné nájemné a záloha na služby na první měsíc a vratná kauce.

Je-li tento byt přesně to, co hledáte, ozvěte se mi, ráda Vám zařídím termín prohlídky.
Zuzana Patáková
RE/MAX Delux

Číslo nabídky:375090Plocha užitná:59
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:8
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:8
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:dobrýBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, MHD

O mně

“Věřím, že prostor, který nás obklopuje, ovlivňuje naši náladu, spokojenost i chuť do života.”

 

Pomáhat svým klientům v realizaci jejich vysněného domova se profesně věnuji od roku 2010, tehdy jako interiérová designérka. Finálnímu vyladění interiéru často předchází samotné pořízení nemovitosti a následně plánovaná rekonstrukce. Rozhodnutí stát se realitní makléřkou přišlo právě během takovýchto projektů.

 

Této profesní kombinace skvěle využívám. Umím navnímat daný prostor a vidět tak i jeho skrytý potenciál. Ten jsem pak schopna ukázat novým zájemcům v tom nejlepším světle. V praxi pak plynule procházím jak kreativním procesem v rámci prezentace nemovitosti, tak i samotnou organizací kolem prodeje.

 

Pro práci v realitách jsem si po pečlivém uvážení vybrala právě značku RE/MAX se silným zázemím a propracovaným systémem vzdělávání, které mně neustále posouvá dál. V brněnském Deluxu mě pak nadchli energií - tahem na branku, příjemným prostředím a přátelským kolektivem.

 

Moderní digitální marketing je tu jedna z priorit – a to mě baví. Náš dosah oslovuje opravdu velký počet lidí, čehož si cení každý prodávající. Současně dostáváme pozitivní zpětnou vazbu od zájemců, kteří si chválí poskytnutí komplexních informací ke každé nemovitosti v nabídce. Můžete se tak mimo jiné spolehnout na to, že Vaši nemovitost odprezentuji nejen profesionální videoprohlídkou s využitím leteckých záběrů a atraktivních fotografií, ale také, pokud to bude vhodné, za pomocí 3D virtuálních skenů, vizualizací nebo home stagingu. Zajistím vše tak, aby Vaše nemovitost byla představena v tom nejlepším světle.

 

Za bezpečnost, serióznost a profesionalitu během celého realitního procesu v RE/MAXU ručíme!

 

Pokud uvítáte radu či pomoc při hledání vhodného bydlení, pronájmu nebo prodeji Vaší nemovitosti, budu ráda, když se na mě obrátíte. Osobně se postarám o to, aby vše klaplo!

Zuzana Patáková

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.