Pronájem bytu 2+KK Brno Slatina
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu byt 2+KK o celkové výměře cca 62 m2 na ulici Ponětovická, Brno Slatina. Bytová jednotka je umístěna v 3 nadzemním podlaží cihlového bytového domu, jedná se o novostavbu z roku 2011.

Jedná se o byt pěkný, moderní, světlý a prostorný. Při vstupu do bytu je k dispozici šatna pod schodištěm, když vyjdeme po schodišti je zde velká chodba (plus víceúčelový prostor nad schodištěm). Z chodby vedou jedny dveře do ložnice s vestavěnou skříní,druhé dveře do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a třetí dveře do koupelny se sprchovým koutem (společná s toaletou).

Byt je nabízený částečně zařízený. K dispozici máte kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (elektrická varná deska, vestavná trouba Elektrolux, digestoř, chladnička s mrazničkou také Elektrolux. Do bytu bude dodána ještě 4 plotýnková sklokeramická deska, mikrovlnná trouba a pračka. V bytě jsou podlahy plovoucí laminátové kromě koupelny, kde je dlažba.
K dispozici je i společná kočárkárna a kolárna.

Byt je v novostavbě, v klidné části Brno Slatina v blízkosti MHD. V této lokalitě najdete klid na relax v přírodě (nedaleko Mariánské údolí) a oceníte blízkost dálnice D1 i obchodního centra ve Slatině.

Průkaz energetické náročnosti budovy předložen, energetická třída C.

Cena je 13000 Kč měsíčně + energie a služby 2500 Kč měsíčně. Možnost připojení internetu a kabelové televize (není v ceně). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 16000 Kč.

K nastěhování ihned! Neváhejte a objednejte se na prohlídku! Těším se na Vás.

Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií

Číslo nabídky:276348Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3Typ:

Pronajem

Počet podlaží:3Podkategorie:

2+kk

Plyn:PlynovodJednotka:za mesic
Odpad:KanalizaceVoda:Zdroj pro cely objekt
Elektřina:120 VStav objektu:Novostavba
Topení:Lokalni - plynoveBudova:Cihlova
Vlastnictví:

Druzstevni

Doprava:Vlak, Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

O mně

 

Jmenuji se Eva Zádrapová a pomáhám klientům realizovat jejich sny v oblasti nemovitostí! A to s úsměvem, s klidem, profesionálně a spolehlivě.

Bude mi ctí, pomoci i Vám s prodejem, nákupem či pronájmem nemovitosti.

 

Mým cílem je zajištění bezpečného obchodu a kompletního realitního servisu pro Vás, tak, abyste byli maximálně spokojeni. Věřím, že vždy najdeme společně to nejlepší řešení na míru právě pro Vás.

 

Prodej či nákup nemovitostí je jedním z nejdůležitějších momentů Vašeho života. Pro spoustu lidí ovšem může být tato skutečnost značně stresující. Proto je důležité obrátit se při prodeji nemovitosti či výběru kanceláře na zkušené profesionály a požadovat to nejlepší. RE/MAX Delux je realitní kancelář v nejúspěšnější a největší síti, která prodává nejvíce realit na světě. V tomto oboru není většího celosvětově uznávaného profesionála, než právě RE/MAX.

 

Dále Vám mohu pomoci s poskytnutím hypotéky, s prodejem komerčních nemovitostí, s výpočtem tržního odhadu nemovitosti či s oddlužením nemovitosti.

 

Největší odměnou mi je spokojenost mých klientů a jejich pěkné hodnocení, za které děkuji: „Paní makléřku určitě doporučuji. Velmi profesionální jednání, lidský a proklientský přístup, přátelská atmosféra. Velmi děkujeme, kéž by bylo více takových makléřů."

Ing. Eva Zádrapová

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.