Prodej rodinného domu, 200 m2, Labuty
Nedostupné, nevolat

Labuty

Prodej cca poloviny Rodinného domu v klidné, vinařské obci Labuty u Kyjova

Hledáte nemovitost k bydlení nebo k rekreaci v přírodě v klidné a atraktivní vinařské oblasti ?

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme cca polovinu dvougeneračního prostorného RD v obci Labuty, cca 10 km od Kyjova, okres Hodonín.
Dojezd do Kyjova – 10 min, Hodonína – 30 min, Brna – 60 min.

V blízkém okolí je spousta možností k vyžití. OSVĚTIMANY – 7 min – 4.6 km - krásná přehrada ke koupání i rybolovu, v zimě lyžování ve Ski parku se sjezdovkou. JEŽOV - 6 min - 3,5 km - MŠ, ZŠ, pošta, Ježovský lom - přírodní památka, turistika. VŘESOVICE – 2min – 2.5 km - pošta, lékař, MŠ, ZŠ, obchod, letní tábor pro děti, koupání v rybníce. V okolních obcích je bohatá folklórní činnost.

Rodinný dům je celopodsklepený s velkou garáží s montážní jámou. V 1 NP najdeme bytovou jednotku 3+1 s koupelnou a v 2 NP stejně prostorově uspořádanou bytovou jednotku 3+1 s koupelnou. WC a komora je chodbě v 1NP. Pod sedlovou střechou je prostorná půda a tedy možnost vestavby podkrovního bytu.
Základní rozměr RD je cca 12,8 m x 8,3 m plus navazující zastřešený průjezd a dřevník. Užitná plocha 1 NP je cca 100 m2 a 2 NP také cca 100 m2.
Celková plocha pozemku činí 2045 m2. Z toho zahrada se rozprostírá na ploše 1664 m2, směřuje na jih a je krásně prosluněná. V zahradě je menší vinohrad, vzrostlý ořech a ostatní část zahrady je zatravněná.

Parkování až pro 3 auta. Garáž v suterénu, parkovací místo v zastřešeném průjezdu a parkovací místo na nájezdu před domem.
V současné době je možnost topení na tuhá paliva, dům má vlastní studnu s dostatkem vody, kanalizaci do jímky na dvorku. Plynová přípojka je před domem. Obecní vodovodní přípojka před domem. Venkovní fasáda není dokončena.
Stávající RD byl postaven kolem roku 1960 rozšířením původního RD, má tedy číslo popisné. V současné době je na toto rozšíření podána žádost o Dodatečné povolení stavby u Stavebního úřadu v Kyjově, k nahlédnutí u mne.

Na domě je nyní břemeno užívání jedné osoby, která zde, ale nebydlí a vzhledem ke stáří, není ani předpoklad, aby dům do budoucna samostatně užívala.

S financování nemovitosti Vám ráda pomohu. Z důvodu prodeje podílu nemovitosti není možné financovat hypotékou (jedině v případě zástavy jiné nemovitosti). Je zde, ale možnost financovat úvěrem na bydlení bez zástavy do 1 mil Kč s úrokovou sazbou 3-4%.

PENB zatím nepředložen, uvádím proto energetickou třídu G.

V případě více zájemců bude prodáno lepší nabídce. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zaujal Vás tento dům? Zavolejte mi a sjednejte si termín prohlídky ještě dnes. Těším se na vás!

Číslo nabídky:326235Plocha užitná:200
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Voda:StudnaStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

O mně

 

Jmenuji se Eva Zádrapová a pomáhám klientům realizovat jejich sny v oblasti nemovitostí! A to s úsměvem, s klidem, profesionálně a spolehlivě.

Bude mi ctí, pomoci i Vám s prodejem, nákupem či pronájmem nemovitosti.

 

Mým cílem je zajištění bezpečného obchodu a kompletního realitního servisu pro Vás, tak, abyste byli maximálně spokojeni. Věřím, že vždy najdeme společně to nejlepší řešení na míru právě pro Vás.

 

Prodej či nákup nemovitostí je jedním z nejdůležitějších momentů Vašeho života. Pro spoustu lidí ovšem může být tato skutečnost značně stresující. Proto je důležité obrátit se při prodeji nemovitosti či výběru kanceláře na zkušené profesionály a požadovat to nejlepší. RE/MAX Delux je realitní kancelář v nejúspěšnější a největší síti, která prodává nejvíce realit na světě. V tomto oboru není většího celosvětově uznávaného profesionála, než právě RE/MAX.

 

Dále Vám mohu pomoci s poskytnutím hypotéky, s prodejem komerčních nemovitostí, s výpočtem tržního odhadu nemovitosti či s oddlužením nemovitosti.

 

Největší odměnou mi je spokojenost mých klientů a jejich pěkné hodnocení, za které děkuji: „Paní makléřku určitě doporučuji. Velmi profesionální jednání, lidský a proklientský přístup, přátelská atmosféra. Velmi děkujeme, kéž by bylo více takových makléřů."

Ing. Eva Zádrapová

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.