Prodej bytu 1+kk, 23,4 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Hledáte bydlení ve městě a zároveň kousek od přírody, anebo sháníte zajímavou investici?

Nabízíme ke koupi byt 1+kk o výměře 23,4 m2 v 7.NP revitalizovaného panelového domu na Halasovém náměstí v lokalitě Brno-Lesná, který splňuje Vaše požadavky.

Doprava: zastávky MHD (tramvaj i autobus) jsou před domem, v centru Brna jste do 15 minut, cca 5 minut chůze od domu se nachází vlakové nádraží Brno-Lesná, od domu je rychlý přístup na Brněnský okruh a dálniční síť. V okolí dostatek parkovacích míst.

Sport a volný čas: lokalita nabízí velké množství sportovních aktivit, hned před domem je areál TJ Tesla - krytý bazén, fitness, sauna, karate. V nejbližším okolí domu se také nachází několik dalších posiloven, workoutové hřiště, basketbalové a fotbalové hřiště, lanové centrum, dětská hřiště, výběh pro psy a lesopark Čertová rokle, odkud se můžete napojit na turistické trasy do přilehlých lesů.

Občanská vybavenost: supermarkety Albert, Lidl a další specializované obchody a restaurace pár kroků před domem, nedaleko je poliklinika, mateřská i základní škola.

Byt se prodává částečně zařízený.

K bytu je k dispozici skladovací kóje na stejném patře.

V domě jsou tři výtahy a profesionální domovník.

Celkové měsíční náklady na služby jsou včetně topení a vody 2.963,-Kč, elektřina 830,- Kč.

Energetická tř. C.

Prohlídkové dny jsou v neděli 22.10 a v pondělí 23.10.

Neváhejte mě kontaktovat v případě zájmu o prohlídku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:375488Plocha užitná:23.4
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:6
Typ:

Prodej

Počet podlaží:15
Podkategorie:

1 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Jsem profesionální realitní makléřka a průvodkyně v labyrintu nemovitostí.

 

Svým klientům pomáhám najít cestu k vysněnému domovu a překonat překážky na cestě k úspěšnému prodeji nebo pronájmu.

 

Bez ohledu na to, zda hledáte nové bydlení, investiční příležitost nebo chcete výhodně prodat či pronajmout svoji nemovitost, pomohu Vám dosáhnout Vašich cílů.

 

 Mým posláním je poskytnout nejlepší možné služby. Zabývám se pečlivě každým detailem realitní transakce, abych zajistila optimální výsledky.

 

Jsem připravena odpovědět na Vaše dotazy, vysvětlit Vám každý krok, abyste se cítili pohodlně a informovaně během celého procesu.

 

Nečekejte déle a kontaktujte mě ještě dnes, abychom společně začali plánovat Vaše úspěšné realitní dobrodružství!

MgA. Marie Pšenicová

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.