RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 1500 m2, Nikolčice

3 323,00 Kč  (Včetně provize RK)

Nikolčice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji stavební parcelu o CP přibližně 1500 m2 ( pozemek vznikne oddělením stávající parcely), nacházející se v obci Nikolčice u Hustopečí u Brna, okres Břeclav.

Parcela bude mít rozměry přibližně 20 x 75m, je mírně svažitá. Dle platného územního plánu je určena k výstavbě rodinného domu, celková zastavitelná plocha činí přibližně 1000 m2, koeficient zastavitelnosti je 70%, včetně parkovacích ploch, výškové omezení jsou 2 NP, případně lze na pozemku postavit dům o 3 BJ.

Na pozemku se nachází přípojka elektřiny, na hranici pozemku je voda, kanalizace, plyn. Od komunikace k pozemku je cca 10 m nezpevněné cesty. V horní části pozemku vede polní cesta.

Obec Nikolčice se nachází 8 km od města Hustopeče u Brna – nájezd na dálnici D2 (Brno 30 minut).
Obec má také dobrou občanskou vybavenost – mateřská škola, základní škola, obecní úřad, hospoda, fotbalové hřiště, sportovní vyžití, lékaři, kompletní občanská vybavenost se nachází v nedalekých Hustopečích.

Číslo nabídky:362883Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za m2

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Marek Bělský
Kontakt na makléře Marek Bělský

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.