RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 33 m2, Kamenný Újezd

1 390 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Kamenný Újezd

Nabízíme do prodeje, zrekonstruovanou chatu pro rodinnou rekreaci, s evidenčním číslem na vlastním pozemku o velikosti 740 m2, která se nachází v chatové oblasti Rančice, 13 km od Českých Budějovic a Českého Krumlova. Jedná se o klidnou lokalitu, s cyklistickými stezkami, turistickými trasy a krásnou přírodou v okolí.
Patrová chata je podsklepena na kamenném základě se zastavěnou plochou 17 m2 + 723 m2 - ostatní plocha . V přízemí je obývací pokoj , kuchyňský kout a schodiště do ložnice v patře. Koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem + WC je samostatně vedle chaty.
Voda z nádrže přes čerpadlo je zavedena do chaty, koupelny a WC, ohřev vody el. bojler, elektřina, vytápění na tuhá paliva. Pozemek je svažitý pod chatou. Okolo chaty oplocený. Venkovní posezení + ohniště s lavičkami. Nedaleko je obec Kamenný Újezd procházkou lesem, kde se nachází veškerá občanská vybavenost. Pěkné klidné místo s příjemnými sousedskými vztahy. Koupě nemovitosti možno financovat úvěrem z banky.

Číslo nabídky:370597Plocha užitná:33
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Václav Vacek
Kontakt na makléře Václav Vacek

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.