RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 997 m2, Jakubovice

800 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Jakubovice

Výjimečná Nabídka: Pro stavbu Vašeho vysněného domova !

Hledáte ideální místo pro výstavbu Vašeho vysněného domu? Máme pro vás jedinečnou nabídku!

Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek o celkové rozloze 997m2 v klidné části malebné obce Jakubovice. Elektřina a vodovod jsou již nachystány na hranici pozemku, kanalizace je ve výstavbě, plánovaná dokončení je v 2.polovině roku 2024, přístup na pozemek je zajištěn po asfaltové komunikaci.

Pozemek nabízí mírně svažitý terén, osázený vzrostlými ovocnými stromy. K pozemku je vypracována zastavovací studií s ohledem na aktuálního územního plán. V současné chvíli se v horní části nachází původní dům, určený k demolici nebo totální rekonstrukci, nabízí se tedy možnost úplně nového začátku.

V příjemné dojezdové vzdálenosti se nacházejí lyžařská střediska Buková Hora a Dolní Morava, běžecké tratě a cyklostezky, což vám umožní užít si zimní i letní sporty v okolí v průběhu celého roku.

Jedná se o zajímavou příležitost, která se nevyskytuje každý den! V případě zájmu nebo více informací, neváhejte kontaktovat mne nebo kolegu. Užijte si krásné bydlení v prostředí obce Jakubovice a objevte nové možnosti pro aktivní životní styl!

Číslo nabídky:386944Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Telekomunikace:Telefon, InternetDoprava:silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Bc. Dagmar Kyclová
Kontakt na makléře Bc. Dagmar Kyclová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.