RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem chaty, 76 m2, Hradištko

9 500,00 Kč 

Hradištko

Pronajmu chatu na okraji obce v klidné části nad soutokem Vltavy a Sázavy v obci Hradištko. Objekt je v zahradě obklopen vzrostlou zelení s přímým přístupem ze slepé ulice, která u chaty končí lesem.
Chata je podsklepena a má dvě nadzemní podlaží. V prvém podlaží je jídelna spojená s kuchyní, vstupem do sklepa a toaleta. V druhém podlaží jsou tři oddělené ložnice a společný pokoj. Na pozemku chaty je kůlna, sauna a skleník. Chata je na půdorysu zhruba 40m2 se zahradou o rozloze zhruba 1250m2.
Chata je zařízená původním nábytkem a je obyvatelná. Upozornění - chata není vhodná pro celoroční používání a je vedena jako rekreační objekt. Majitel je ochoten se domluvit na rekonstrukci dle potřeb nájemníka a to jak co se týká provedení, tak financí. Topení je lokální – kamna na tuhá paliva, v chatě je elektrický proud a voda. Kanalizace se řeší septikem. Zahrada je z polovina neoplocena, protože je sdílena se sousedem, který vlastní vedlejší chatu.
Místo je v krásné lokalitě na vršku, pod kterým se Sázava vlévá do Vltavy. Chata je přístupná autem nebo autobusem, dojezdnost z Prahy je do hodiny. Lokalita je ideálním cílem pro milovníky cyklistiky (trasy pro horské i silniční kolo), turistických výletů do okolí Povltaví (Svatojánské proudy, Štěchovice) a Posázaví (Posázavská stezka). Na své si přijdou i rybáři nebo golfisté.

Číslo nabídky:387067Plocha užitná:76
Kategorie:

Chaty

Typ:

Pronájem

Počet podlaží:2Jednotka:za měsíc
Odpad:septikVoda:zdroj pro celý objekt
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Dobrý
Topení:lokální tuhá palivaBudova:Smíšená
Doprava:silnice, autobus
Ing. Milan Žák
Kontakt na makléře Ing. Milan Žák

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.