RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 101,17 m2, Čeladná

10 510 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Čeladná

Vážení zájemci o výjimečné bydlení v malebném prostředí, máme pro Vás skvostnou nabídku! Představujeme Vám novostavbu řadového rodinného domu v oblíbené obci Čeladná, v bezprostřední blízkosti krásného golfového hřiště. Tento rodinný dům vás okouzlí nejen svým moderním designem, ale také svou jedinečnou polohou. Green jamky č. 7 se nachází přímo za plotem zahrádky, což znamená pohodlný přístup k oblíbenému sportu přímo z vašeho domova. Výjimečnost lokality dále podtrhuje krásné výhledy do okolních Beskyd.

Dům je navržen s důrazem na kvalitu a komfort. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj spojený s jídelním koutem a s výhledem do zahrady, dále koupelna se sprchovým koutem a WC, šatna a technická místnost. V 1. patře se nachází tři ložnice a koupelna se sprchovým koutem a WC a dále šatna . Jeden pokoj má vstup na lodžii, která vybízí k večernímu posezení s výhledem na golfové hřiště.
Zahrádka s terasou je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci.

Tepelnou pohodu domu zajišťuje úsporné tepelné čerpadlo švédské značky Thermia s patentovanou přípravou teplé vody a tichým chodem. Dům má trojskla a stálý přísun čerstvého vzduchu s minimalizací tepelných ztrát zajišťuje zabudovaná vzduchotechnika s rekuperací. Dům má velmi nízké náklady na provoz, díky moderním úsporným technologiím je hodnocen dle energetického průkazu v klasifikační třídě "A - mimořádně úsporný".

Tato nemovitost je ideální pro milovníky golfového sportu, rodiny s dětmi i všechny, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v příjemném prostředí. Výjimečná poloha, kvalitní materiály a moderní design činí tento dům skvělou investicí do vaší budoucnosti.

Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného rodinného domu v Čeladné. Těšíme se na Vás!

Číslo nabídky:387279Plocha užitná:101.17
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:jímkaVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Novostavba
Topení:PodlahovéBudova:Dřevěná
Telekomunikace:InternetDoprava:silnice

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Michal Kratochvila
Kontakt na makléře Ing. Michal Kratochvila

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.