RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 1268 m2, Svojetice

8 290 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Svojetice

Chcete se probouzet za zpěvu ptáků, přes den si vychutnávat příjemné ticho a klid a večer si zajít do vyhlášené restaurace Master Horse v sousedství vašeho nového domova?

Tento pozemek ve Svojeticích čeká na vás, kteří chcete utéci z ruchu velkoměsta do klidné obce kousek od Prahy. Na ty, kteří mají rádi soukromí, které pozemek poskytuje. V přední části pozemku lze postavit dům a v zadní části pozemku můžete mít kousek přírody se vzrostlými stromy a potůčkem na hranici pozemku. Na pozemku jsou přípojky elektřiny, vody a kanalizace.

Svojetice mají tradici v chovu koní a v blízkém okolí jsou pastviny pro koně s možnostmi ustájení i pro vašeho koně. Nedaleko od pozemku vedou značené turistické trasy a cyklotrasy do Voděradských bučin, které nabízejí mnoho možností aktivního trávení volného času a odpočinku v krásné přírodě.

Ze Svojetic je bezproblémové spojení do Prahy autem, autobusy PID nebo vlakem z nedalekých Strančic. Pokud Vás tento pozemek zaujal, kontaktujte mne pro více informací.

Číslo nabídky:387679Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Jana Karlachová
Kontakt na makléře Ing. Jana Karlachová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.