RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej historického objektu, 89 m2, Kožlany

5 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Kožlany

Hledáte chalupu či klidnou lokalitu k trvalému bydlení? Pak právě pro vás máme nově v nabídce zajímavou nemovitost - kulturní památku v Kožlanech nedaleko Kralovic. Je to jedinečný dům s úžasnou atmosférou a skvěle provedenou rekonstrukcí. Naleznete zde vše co ke spokojenému životu potřebujete.
Město Kožlany disponuje kompletní občanskou vybaveností. Je zde škola, školka, městský úřad, zdravotní středisko, pošta, obchody, dětská hřiště ale i sportovní areál.
V Kožlanech se narodil Dr. Eduard Beneš, druhý prezident československé republiky. V okolí lze navštívit mnoho barokních památek a zajímavých turisticky navštěvovaných míst. jako například Mariánská Týnice - skvost architekta Jana Blažeje Santiniho, klášter Plasy, zámek Manětín, nejmenší české městečko Rabštejn nad Střelou a mnoho dalších. Krajina kolem je protkaná spoustou cyklostezek a turistických tras.
Dům samotný disponuje dispozicí 3+kk s částečně podsklepeným prostorem a s možností půdní vestavby.
V domě se nachází prostorná chodba, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC.
Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. K vytápění slouží elektrický kotel.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám vyřídíme za výhodnějších podmínek. Pokud vás nemovitost zaujala, rád vám ji představím na osobní prohlídce.

Číslo nabídky:388007Plocha užitná:89
Kategorie:

Památka / Jiné

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Velmi dobrý
Topení:ústřední elektrickéBudova:Cihlová
Doprava:vlak, silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Marcel Fryček
Kontakt na makléře Marcel Fryček

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.